Verhuurmakelaar Maastricht

Home 5 Verhuurmakelaar Maastricht

Verhuurmakelaar Maastricht

Op zoek naar een verhuurmakelaar Maastricht? Neem contact op met Expatsverhuur Maastricht! Wij hebben jarenlange ervaring op de woningmarkt in Maastricht en het verhuren aan expats op deze markt.

Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Door hun hoge inkomen zijn het betrouwbare huurders en komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment.

Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen. Doordat expats vaak een tijdelijk arbeidscontract in Nederland hebben, zijn zij op zoek naar tijdelijke huurwoningen. Vaak kunt u uw meubels gewoon laten staan. Na de verhuurperiode komt uw woning weer vrij voor een nieuwe huurperiode, eigen gebruik of verkoop.

Werkwijze van Expatsverhuur Maastricht
Expatsverhuur Maastricht zorgt dat uw woning op diverse sites voor woningzoekenden geplaatst wordt. Daarnaast matchen wij uw woning aan woningzoekenden in ons bestand. De potentiƫle huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit.

Ook zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht, doen wij een initiƫle inspectie van de woning en stellen wij een waterdicht huurcontract op. Meer weten? Neem vandaag nog contact op met verhuurmakelaar Maastricht Expatsverhuur Maastricht via info@expatsverhuurmaastricht.nl of bel naar 043-2061660!

uw woning op diverse sites